Vedúci stravovacej prevádzky

Vedúci stravovacej prevádzky
1412005 - Riadiaci pracovník (manažér) zariadenia závodného stravovania
Pracovná oblas: ťGastronómia
Počet voľných miest:1
Náplň práce. Vedúca stravovacej prevádzky zabezpečuje chod kuchyne, skladu pre kuchyňu, normovanie jedál, príjemky, vyhotovovanie jedálneho lístka, objednávanie tovaru, výdaj tovaru, administratíva.
Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce:
Zemianske Podhradie 4,  91307 Zemianske Podhradie - Nové Mesto nad Váhom
Slovensko
Pracovný a mimopracovný pomerPracovný pomer na neurčitý čas
Pracovný čas
07:00 - 15:00
Požadovaný stupeň vzdelania
Úplné stredné odborné vzdelanie
Prax: bez požiadavky na odbornú prax
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno
Vodičské oprávnenie
Skupina B
Skupina B1
Všeobecné spôsobilosti
digitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
motivovanie ľudí
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
samostatnosť
vedenie ľudí
Osobnostné predpoklady
cieľavedomosť
empatia
komunikatívnosť
pamäť
praktické myslenie
trpezlivosť